Työnantajalle - Omakeikka.fi
Siirry sisältöön

Eläkeläisistä apu tilapäiseen työvoimapulaan

Hyviä syitä käyttää Omakeikka.fi-verkkopalvelua:

  1. Löydät kokeneita ja motivoituneita työntekijöitä
  2. Valitsemasi ryhmä keikkatyöläisiä heti käytettävissä
  3. Työllistämällä eläkeläisen teet yhteiskunnallisesti hyvän teon, jota myös asiakkaasi arvostavat
  4. Parannat työyhteisösi monimuotoisuutta ja hyvinvointia

Vastuulliset työnantajat arvostavat kokeneita osaajia!

Osaavia eläkeläisiä kaikille toimialoille.

Uusi ratkaisu satunnaiseen työvoimapulaan

Suomessa on monella alalla pulaa kokeneista tekijöistä. Samalla yhä useampi eläkeläinen haluaa tehdä satunnaisesti töitä eläkkeelle jäämisen jälkeenkin.

Omakeikka.fi on työtä tekevien eläkeläisten ja kokeneita tekijöitä arvostavien työnantajien yhteisö. Keikkatyö sopii hyvin eläkeläisille, jotka haluavat tehdä töitä omilla ehdoilla. Työnantajat saavat puolestaan eläkeläisistä luotettavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä kiireavuksi tai sijaisiksi.

Verkkopalvelu ilman välikäsiä

Käytössäsi on tarpeitasi vastaava verkkopalvelu, jonka avulla hoidat itsenäisesti rekrytoinnit sekä työvuorojärjestelyt luotettavasti ja tietoturvallisesti. Nämä ominaisuudet antavat sinulle täyden hallinnan ja joustavuuden, joka sopii omiin tarpeisiisi. Voit keskittyä olennaiseen ja varmistaa, että organisaatiosi toimii sujuvasti ja tehokkaasti.

Etsi paikkakunnaltasi kokeneita ja osaavia keikkailijoita

Palvelun avulla voit etsiä omalle paikkakunnallesi tai tarvitsemallesi alueelle työntekijöitä, jotka täyttävät hakukriteerisi kuten osaamisen ja vaatimusten kanssa. Voit myös tarkistaa heidän soveltuvuutensa suositusten ja arvostelujen perusteella. Kun olet löytänyt kiinnostavan henkilön, voit tehdä palvelun välityksellä ehdotuksen ja pyytää häntä liittymään tiimiisi.

Helppo ja nopea tapa sopia satunnaisista työvuoroista

Omakeikka-palvelu sisältää myös työvuorokalenterin sekä työvuoroista sopimiseen tarvittavia ominaisuuksia. Lisäksi palvelu huolehtii osapuolten aktiivisuudesta eli nopeasta reagoinnista lähettämällä vastaanottajalle joko tekstiviestin tai sähköpostin.

Työntekijä voi olla joko työsuhteessa tai kevytyrittäjänä

Työkeikasta sopiminen on tehty työntekijälle ja työnantajalle mahdollisimman helpoksi. Voit valita ja sopia työntekijän kanssa työsuhteesta tai kevytyrittäjän roolista. Jälkimmäinen on nykypäivänä suositumpi muoto, koska työnantajalle se on helpompaa ja vaivatonta. Kevytyrittäjä laskuttaa tehdyistä työvuoroista ja vastaa itse omista kuluistaan sekä mm. vakuutuksista.

Kahvimyynti

Kokemus kunniaan

Maailma kehittyy vauhdilla ja työelämässä tapahtuu jatkuvaa muutosta. Yksi tärkeä asia saattaa unohtua työyhteisöissä sekä johdon tasolla. Osaaminen voi kehittyä ja kokemus karttua, mutta osaatko arvostaa molempia yhtä suuresti? Pitkä työelämän kokemus on arvokasta ja opettavaista työyhteisössä, jossa läsnä on myös nuoria ja siten kokemattomia. Esimerkiksi asiakaspalveluissa on kokemuksella suuri merkitys. Asiakkaisiin suhtautuminen aina tilanteen mukaan on ensiarvoisen tärkeää. On siis monta hyvää syytä arvostaa ja hyödyntää pitkää työelämän kokemusta.

Yhteystiedot

yrityksille@omakeikka.fi