Eläkeläiselle - Omakeikka.fi
Siirry sisältöön

Uusi verkkopalvelu eläkeläisille keikkatyön hakemiseen

Omakeikka.fi -verkkopalvelu on työnteosta kiinnostuneiden eläkeläisten ja kokeneita tekijöitä arvostavien työnantajien yhteisö.

Työkeikasta sopiminen on tehty eläkeläiselle ja työn tarjoajalle mahdollisimman helpoksi. Omakeikka.fi on luotettava kumppanisi kun haluat löytää keikkatöitä omalta alueeltasi.

Palvelu on eläkeläiselle ilmainen.

Omakeikka.fi-palvelu kehittyy suosion kasvun myötä

Verkkopalvelu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Tuhannet eläkeläiset ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa palvelua kohtaan. Näin alkuvaiheessa on hyvä muistaa ja ymmärtää, että palvelu kehittyy jatkuvasti sitä mukaa kun työnantajia sekä työntekijöitä eri toimialoilta tulee mukaan. Haluamme tehdä Omakeikasta kaikille käyttökelpoisen ja toimivan verkkopalvelun.

Pienenä vinkkinä oma-aloitteisuus: Jokaisella on myös mahdollisuus tutkia ja etsiä asuinpaikkakunnalla olevia kiinnostavia työpaikkoja. Mikäli löydät kiinnostavia yrityksiä, niin ehdota rohkeasti ja sovi Omakeikka.fi -palvelun käytöstä, koska tällöin on molemmille helpompaa sopia työkeikoista.

Tutustu ja hyödynnä verkkopalvelua. Tehdään siitä yhdessä kehittyvä sekä kaikille hyödyllinen Omakeikka.fi-yhteisö.

Vastaamme mielellämme mikäli sinulle tulee kysyttävää tai haluat antaa palautetta. Palautteiden avulla kehitämme palvelua entistäkin paremmaksi. Lähetä meille rohkeasti ajatuksiasi osoitteeseen info@omakeikka.fi

Verkkopalvelu ilman välikäsiä

Käytössäsi on tarpeitasi vastaava verkkopalvelu, jonka avulla voit kertoa profiilitiedoissa itsestäsi ja kokemuksestasi sekä mitä töitä haluaisit tehdä. Hyödynnä pitkän työurasi tuomaa osaamistasi myös eläkkeellä ja toteuta unelmiasi. Keikkatyö sopii hyvin sinulle, joka haluat tehdä töitä omilla ehdoillasi.

Moni työnantaja etsii luotettavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä kiireavuksi tai sijaiseksi. Työnantaja tutustuu palvelussa oman paikkakunnan töistä kiinnostuneiden eläkeläisten profiilitietoihin, kutsuu hänelle sopivat omaan tiimiinsä. Työnantaja avaa palveluun työvuoron ja tarjoaa sitä tiimiinsä jäsenille. Työvuorosta, sen ehdoista ja korvauksista sovitte suoraan ilman välikäsiä.

Työntekijä voi olla joko työsuhteessa tai kevytyrittäjänä

Työkeikasta sopiminen on tehty työntekijälle ja työnantajalle mahdollisimman helpoksi. Voitte sopia, toimitko työsuhteessa vai kevytyrittäjän roolissa. Jälkimmäinen on nykypäivänä suositumpi muoto, koska se on molemmille tahoille helpompaa ja vaivatonta. Tutustu aiheeseen Ajankohtaista-osiomme kirjoituksessa Palkkatyö vai kevytyrittäjyys?. Löydät Ajankohtaista-osiosta myös muita hyödyllisiä kirjoituksia.

Kahvilassa töissä

Profiilitiedot ovat avain työkeikoille

Sovelluksen profiilitiedoissa kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi sekä mitä töitä haluaisit tehdä. Näiden tietojen avulla työnantajat kiinnostuvat sinusta. Siksi on erittäin tärkeää, että kuvaat profiilissa itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti ja totuudenmukaisesti.

Palvelun käyttöön liittyy myös vahva tunnistautuminen, jolla varmistetaan, että mukana olevat ovat todella henkilöitä, joita kertovat olevansa. Luotettavuus ja tietoturva ovat meille tärkeitä asioita. Palvelussa on mahdollisuus pyytää myös suositteluja. Näin edelliset työnantajat voivat suositella tekijöitä tai tekijät suositella työnantajia.